Praktisk Information

Konsultation – kun efter aftale

Man, ons og tors 8.00-12.00 + 13.00-15.00.

Tir. 8.00-12.00 + 13.00-17.00.

Fre 8.00-12.00

Bemærk at vi lukker døren mellem kl. 12.00 -12.45 pga. frokost.

Telefonkonsultation.

Klinikken har telefontid mandag til fredag 08.00-10.00

Mellem kl 10.00-13.00 henviser vi til vores akut telefon, som kun må bruges til akut sygdom. Ikke til tidsbestilling eller receptfornyelse.

Mellem kl 13.00-16.00 henviser vi til vagthavende læge i vores vagtring.

Henvisning og lægeattester

Henvisning:

Langt de fleste problemstillinger kan klares i klinikken. Indimellem er det dog nødvendig med en henvisning til praktiserende speciallæge, hospital, fysioterapeut eller psykolog. Hvorvidt dette er nødvendigt, beror på en faglig vurdering, som vi foretager. Som udgangspunkt kræver en henvisning personligt fremmøde i klinikken.

Lægeattester:
Hvis du har behov for en erklæring til brug for arbejdsgiver, rejseselskab, sundhedsforsikring eller andre instanser, skal du være opmærksom på, at du som udgangspunkt selv skal betale for dette i klinikken. Vi tager i mod Mobilpay og kontanter.

Tidsbestilling og receptfornyelse

Tidsbestilling og receptfornyelse foretages primært via vores hjemmeside eller i telefontiden mandag til fredag 8.00-10.00.

Vær opmærksom på at der ikke kan bestilles tid til blodprøvetagning i klinikken efter kl. 14.00, da blodprøverne bliver afhentet af laboratoriet i klinikken.

Svar på prøver

Prøvesvar:
Når du får taget en blodprøve, urinprøve, podninger mm skal du selv kontakte klinikken for at få svar, og det aftales altid i forbindelse med prøvetagningen hvornår og hvordan du skal have svaret. Det kan ske pr telefon, mail eller ved fremmøde. Det sker, at prøvesvar går tabt, og det har vi ikke mulighed for at opdage, medmindre du selv gør opmærksom på, at du ikke har fået svaret.

Beroligende medicin og sovemedicin

Beroligende medicin og sovemedicin:

Vi følger Sundhedsstyrelsens vejledning om principper for udskrivning af recept på beroligende medicin og sovemedicin. Det medfører, at medicinen kun udskrives ved personligt fremmøde i klinikken, og at der kun udskrives medicin til højst 1 måneds forbrug. Alle patienter tilbydes hjælp til udtrapning af denne type af medicin.

Fast forbrug af beroligende medicin og sovemedicin medfører desuden, at man som hovedregel ikke må føre bil, og fornyelse af kørekort vil derfor blive påvirket af dette.

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside og benzorådgivning.

Sundhedsstyrelsen

www.sst.dk

Benzorådgivning

www.benzo.dk 

 

Medicinsk cannabis:

Vi har i klinikken taget en beslutning om ikke at ordinere cannabis til vores patienter. Årsagen til vores beslutning skal søges i det ringe videnskabelige grundlag for behandling med cannabis og den manglende dokumentation for langtidsvirkninger og bivirkninger.

1813

1813

Ved behov for akut lægehjælp efter kl. 16 samt på helligdage og i weekender kan 1813 kontaktes.

Betaling

Mobilpay betaling foretrækkes, men kontanter modtages ligeledes.